Drome om te koester in die Platteland

In ‘n die platteland, deel ‘n seun en dogter ‘n lewe van eenvoud en vreugde saam met hulle biologiese ouers. Die werklikheid van uitdagings is aan hierdie gesin bekend. Hulle pappa, die enigste broodwinner, veg elke dag om hulle behoeftes te vervul. Tog, in ‘n gebrek aan nabygeleë Afrikaanse skole, moet hulle skoolgaan op ‘n ander dorp. Die skool se koshuis bied ‘n veilige hawe, maar die finansiële las is swaar vir hulle gesin. ‘n Uitgestrekte hand van hulp sou ‘n ligstraal van hoop en ondersteuning vir hierdie gesin wees. Hulle het hulp nodig met koshuisgelde wat R1100.00 per kind per maand beloop. Dit is ’n totale bedrag van R13 200.00 per kind per jaar.

.  “Die toekoms behoort aan diegene wat glo in die skoonheid van hul drome.” in die skoonheid van hul drome.

Eleanor Roosevelt

Dra vandag by om ’n beter toekoms vir ’n kind te skep deur ’n kind te borg.